MENÜ
Lélekmasszázs-Holistic Pulsing
 
"Nem csak szükségtelen a spiritualitásért lemondani a testről, hanem a valódi spiritualitás egyszerűen lehetetlenné válik nélküle, mivel a testünk a lelkünk igazát mondja ki." 
Tovi Browning

Szolgáltatásaim, árak

Egy kezelés időtartama 60-90 perc, ami három részből tevődik össze:

  • Az általános gyakorlat szerint egy bevezető beszélgetéssel kezdünk, amikor is megismerjük egymást, és elmeséli miért is keresett fel. Ez a beszélgetés sok esetben problémafeltáró jellegű is lehet.

  • Következő lépésként maga a Lélekmasszázs következik, ami egy arra alkalmas kezelő ágyon történik. A kezelés mindig kényelmes ruhában történik, amit esetleg magával is hozhat. Hölgyeknél fokozott figyelemmel, szoknya és ruha viselése esetén, csere nadrágot hozzanak magukkal.

  • A kezelés utolsó szakaszában a lezáró és élményfeldolgozó beszélgetés történik, amikor is a masszázs során megtapasztalt, és feltárult testi és lelki tartalmakat beszéljük át és értelmezzük közösen.

A kezelés ráfordítása: 4.500 Ft. /alkalom

 


 

 Amennyiben Ön is szeretné személyesen megtapasztalni a Holistic Pulsing / Lélekmasszázs hatékonyságát, a Kapcsolat menüpontra kattintva megtalálja az elérhetőségeimet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet