MENÜ
Lélekmasszázs-Holistic Pulsing
 
"Nem csak szükségtelen a spiritualitásért lemondani a testről, hanem a valódi spiritualitás egyszerűen lehetetlenné válik nélküle, mivel a testünk a lelkünk igazát mondja ki." 
Tovi Browning

Személyes tapasztalatokNéhány személyes tapasztalat azoktól akiknek már volt szerencséjük találkozni a Holistic Pulsing / Lélekmasszázs módszerével.

 "Már napok óta érzetem, hogy valami a lelkem mélyén nincs rendben, de nem tudtam mi lehet az oka és hogyan oldhatnám fel ezt az érzést. Aztán hirtelen előttem termett a megoldás, mert az orrom elé penderült néhány figyelem felkeltő gondolat a lélekmasszázsról. Mivel hiszem, hogy véletlenek nincsenek és a lelkem is azt súgta, hogy ez kell neked, ezért azonnal írtam Gábornak és időpontot kértem.

Elvárásaim nem voltak a lélekmasszázzsal szemben, de tele voltam kíváncsisággal. Már a ráhangolódás során tudtam, hogy történni fog valami, mert érdekes érzést éltem át. Majd következett a masszázs, ami igazából egy kellemes átringatása a testnek. Finom, apró mozdulatokból álló, az egész testet végig járó mozdulatsor összessége, mely során hihetetlen érzések és érzelmek jártak át és szabadultak föl bennem. A masszázs lezárásaként a felszínre tört érzéseket, érzelmeket feloldó beszélgetésre került sor, ami számomra megnyugtatóan zárta le az egész esemény sort.

Aznap este későn feküdtem le, ugyanis energiával is feltöltött a masszázs és nem csak a lelkem mélyén kavargó dolgokat hozta a felszínre. Aztán másnap reggel alig több mint 6 órányi alvás után ismét az a lány nézett vissza rám a tükörből akit már hetek óta hiányoltam. Visszatért az a belső ragyogás, ami akkor sugárzik az emberből amikor harmónia van a lelkében. Már negyedik napja történt velem ez a csoda és még most is tart. Köszönöm, hogy a részese lehettem." 

Krisztina, Debrecen"Először én is furcsállva néztem a lélekmasszázsra, mert el sem tudtam képzelni mi is az. Azután ahogy Gábor megmutatta, és olyan érzelmi blokkokat szabadított fel bennem, amiről azt sem tudtam, hogy léteznek, teljesen meglepődtem. Ez tényleg jó. Ringató érzés, és olykor azt éreztem, mintha a testemtől elemelkedett volna a lelkem jó értelemben. Ráadásul mivel Gábor Pránanadizik is, már csak a puszta érintése is kellemes, nyugtató, energetizáló. 

Amikor a kezelés véget ért, úgy éreztem, mintha mázsás súlytól szabadultam volna meg, és semmi kedvem nem volt visszatérni a hétköznapi dolgokhoz. A testem és a lelkem is valahogy megnyugodott és kiegyensúlyozottá vált. Azt hiszem, ha rendszeresen, vagy legalább még pár alkalommal megkapom a kezelést, akkor még kellemesebben fogom érezni magamban magam. Köszönettel és szeretette!"

Szilvia, Debrecen"Éppen azon a ponton voltam, hogy elköltözöm, de miután a Lélekmasszázs belépett az életünkbe, hihetetlen dolog történt-ismét szerelmes lettem a férjembe. Ráébredtem arra, hogy elvesztettem a szeretet érzékelését, mely a gyengéd ringatással együtt visszaáramlott a testembe. Hirtelen úja képes voltam látni mind azt, amit annak idején szerettem benne."

 "Ráébredtem arra, hogy életem nagy részében mennyire bezárkóztam, és tudatosodtak bennem mindazok az érzelmek, amiket magamba zártam, mivel a ringatás hatására a testem megnyílt, a légzésem teljessé vált."


 
"Hónapokon keresztül nagyon fájt a hátam. Takarítóként dolgoztam, munka után rendszeresen a fájdalomtól összegörnyedve gyalogoltam haza, és bezuhantam az ágyba. Mindössze két Holistic Pulsing kezelés után (a körülmények miatt rövidített kezeléseket kaptam) teljesen elmúlt a fájdalmam. Azóta kiegyenesedve járok."

 "Pszichológus lévén a lélek birodalmában magabiztosnak érzem magam, de a Holistic Pulsing nagyon fontos és értékes kapcsolatot teremtett a testemmel és az érzéseimmel. Tisztán rámutatott a test és a lélek közötti kapcsolatra. Egyszerűen bámultba ejt a gyengédség és a csodálatos kétirányú folyamat-mindenkinek ajánlanám. Teljes betekintést nyertem a testembe, annak blokkjaiba, még azokba is, amik kisgyermekkoromból származtak. Őszintén köszönöm, hogy megkaphattam azt a lehetőséget, hogy kommunikálhassak a testemmel. Az elmémmel sokféle játszmát játszhatok, de abban biztos lehetek, hogy a testem sohasem hazudik."

 


 

Amennyiben Ön is szeretné személyesen megtapasztalni a Holistic Pulsing / Lélekmasszázs hatékonyságát a Kapcsolat menüpontra kattintva megtalálja az elérhetőségeimet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap készítés ingyen

Asztali nézet