MENÜ
Lélekmasszázs-Holistic Pulsing
 
"Nem csak szükségtelen a spiritualitásért lemondani a testről, hanem a valódi spiritualitás egyszerűen lehetetlenné válik nélküle, mivel a testünk a lelkünk igazát mondja ki." 
Tovi Browning

Ki is vagyok én?

"A biztonság többnyire csupán egy babonának tekinthető, mivel a természetben soha  sem fordul elő, és az emberek életében sem tapasztalható. Hosszú távon a veszélyt elkerülni semmivel sem biztonságosabb, mint szembefordulni vele. Az élet egy merész vállalkozás, vagy egy nagy semmi." 
(Helen Keller, siket-vak amerikai írónő)

Mivel a lelkünk ismeri a saját utunk irányát, a saját életfeladatunkat, nem kellene mást tenni csupán figyelni rá és teret engedni annak a belső fénynek, ami megvilágíthatná a helyes irányt. 

Az élet folyamatos mozgás. Ami élő az mindig mozgásban és változásban van. Saját tapasztalatból tudom, hogy a kezdeti lépések megtétele nagyon nehezen megy egyedül. A személyiségfejlődés egy dinamikus folyamat, ami mindig új és új kihívások elé állít minket.

Le kell küzdenünk a félelmeinket és bizonytalanságunkat, és szabad teret kell adnunk a változásnak, ami folyamatosan felszínre akar törni az életünkben. Boldognak, egészségesnek lenni, teljes életet élni nem kiváltság, hanem az ember alapvető joga és szükséglete. A kulcs a te kezedben is ott van, az ajtó mögötti világ mindig is rád várt. 

Az út amin segítőddé válhatok egy belső utazás, ami a vissza vezet téged a belső erőforrásaidhoz. Közös munkánk célja, hogy kapcsolatba kerülhess ismét a belső éneddel, hogy erőt meríthess belőle a változás első lépéseihez.

     "A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke." 
     (Vermon Law)

Mások szerint nyitott, hiteles, empatikus, biztonságot és bizalmat sugárzó ember vagyok. Komoly hangsúlyt fektetek önismeretem folyamatos fejlesztésére, belső békém kialakítására. Hiszek a test-lélek-szellem egységében, abban, hogy az ember nem képes a teljességtől elkülönülten, részekre szakadva élni az életét. Elvárás és ítélkezés mentesen tekintek emberi kapcsolataimra. Hiszek abban, hogy elakadás mentes életvezetésünkhöz szükséges energiáinkat, a rendezett családi háttér, és az ősök tisztelete biztosítja számunkra. 

Meggyőződésem szerint minden emberben ott él az alapvető jóság, és tisztaság, a szabad és teljes élet megélésének képessége. Mindenki szeretné, hogy szeressék és képes legyen szeretetet adni. Ez iránti elkötelezettségem mozgat a tanácsadói, a lelki segítői munkám során.

 Mi az amivel megismerkedtem utam során? 

 

  • Előadásokat hallgattam a Természetes Gyógymódok Tanácsadó képzés keretein belül

  • Előadásokat hallgattam Transzperszonális pszichológia témában

  • Csoportos és egyéni önismereti foglalkozásokra jártam

  • Elvégeztem a Pránanadi 1. fokozatát

  • Projektív rajzvizsgálati módszereket tanultam, ezen belül tematikus és nem tematikus módozatokat egyaránt

  • Elvégezetem Bata Anikónál a Lélekmasszázs Tanfolyamot

  • Metafizikai Tréner, Terapeuta-Speciális Tanácsadóként végeztem


  • Selfness Életvezetési Tanácsadóként végeztem, mely képzés a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának közreműködésével zajlott 

  • Jelenleg a budapesti Hellinger Intézetben végzem a tanulmányaimat, mint Család- és szervezetállító terapeuta

 

Mindezeknek köszönhetően megtanultam, hogy sokkal közelebb van az ember az igazi boldogsághoz mint hinné. Megtanultam, hogy sosem kívül kell keresni az igazságot, mert már születésünk óta velünk van. A rengeteg trauma, betegség, az életben előforduló krízisek mind segítőtársaink abban, hogy végre észrevegyük a legnyilvánvalóbb Igazságot. Ehhez csupán a megfelelő eszközt kell megtalálni. A Lélekmasszázs vagy Holistic Pulsing az egyik hatékony módszer, hogy a változás útjára lépjen Ön is. 

"Az érintésben hihetetlen erő lakozik,összeolvasztja az embereket,ledönti a  köztük levő falakat jobban, mint bármi más és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van,csodát tévő energia."
Adam J.Jackson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet